Wednesday, August 28, 2013

BACK TO SCHOOL! OHOII

Assalamualaikum,

di libray tengah tepu dengan revision untuk dua test dalam satu hari. using 360 camera. tapi sekarang dah uninstall. sebab terasa cam fake dia punya flawlessnya.

kan biasa, bila dah nak habis cuti mewah meriah and happening,
baru lah terasa,
"oh sekejapppppnyaaaa cuti kitaaa kenn"
"ohhh nak tambahh lagi cuti, mau extend! mau extend!!!!!!!!!"

oh itu biasa melanda. ehek.
for me lah, selalu jaa rasa benda tu.
and dah beli tiket 4 hb kot! class start 9hb kot!
tu pasal sebab ingat ada program 5hb. so bergegas mahu pulang semata mahu bagi support.
tapi tak menjadii pulak, kita sedih. tapi terima ja.

last entry ada buat short-list pasal benda yang nak dilunaskan time cuti cuti riang.
nampaknya hanya beberapa yang menjadi.
maybe dek tetiba takdak mood nak buat shortfilm.
videonya ada. tapi entah. tak terasa nak mengedit.
atau mungin kerana terkelubung dengan kegembiraan sampai rasa,
main dengan adik. qada' tidur yang lepas and busy dengan tv.


berhenti sat.
tapi kan, tetiba rasa untuk part 3, semangat nak balik arau cam membara.
i dunno why. lah kan. maybe perasaan nak balik zaman belajar.
zaman beraktifan dengan program sampai penatnyaaa. waduh.
tapi semuanya indah belaka. walaupun tipulah kalau tak terselit dengan benda yang tak best.
tapi,
yang tak best tolak tepi!!!!
spread the positivity.
oyeaahhhh!!!

itu sahaja dari saya.

-SH


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.