Thursday, November 15, 2012

MOH BERDIKIR MANDARIN DI KEDAH

Assalamualaikum wbt,

dalammm jaduall berpadat-padat
dengan esaimennn and tutorr bagaii
some respects should be given to my leader for dikir barat mandarin
me? dancing? dikir barattt?
oh no! i was in charge for multimedia,
 memang kehulu hilir dengan beg reddy laptop hari-hari

maknanyaa, untuk background video with mandarin and malay subtitle,
can u imagine, becozz of time yang tak pernah cukup
and dekattt sangat dengan test
i have to create a video, with 105 slides in one night!
memang burn midnight oil, no sleep!

fokussss, sentuhan terakhir sebelum submit video! palam shirt :)

time nak kasi sample video,
kenalah pergi bilik kawalan and jumpa sorang abang
'abang' yang in charge, serioussssly muda sangatt, lepas dah habis persembahan
baru tauu, yer yang i named him as 'abang' is a tesl lecturer, oh no!!!!
maluuuuuuu, hahhaa!



tapi disebabkan masalah teknikal and practise yang kurang,
memang tak aim nak menang,
tapi our ohsemmm senioritaaaaaaaaaaaa menannnggg tau,
keseluruhan terbaik, first place, tukang karut terbaik, awak-awak terbaik,
nasib costume terbaik and multimedia uitm lain yang grab dulu
kalau tak memang semua balun habisss ah,




dengann mood kecewa, sebab err kurang berjaya, :)
dengan masalah cirit birit dalam kontijen
memang nak bagi mood naik balik,
laucherrrrr bawak round area kedah!






 bergumbiraaa bersama team sarawak! :) *gua nak cakap sarawak punya persembahan gempak woo

salam uhibbuki fillah,
jazakallah khair, 




Tuesday, November 13, 2012

NIKMAT ITU UJIAN, DUGAAN ITU PENYUNTIK

Assalamualaikum wbt,



im nur ain amalina bt rosdi, and this iz my story, and im not a terrorist *bunyi bajet cam nak gempak je mukaddimah

okayyy, adaptasi dengan nikmat and dengan ujian
yeahhh, kadang-kadang dapat markah serendah-rendahh sangat
terus rasa down,
tapi apa kan daya nak menangis, lecturer takde nak tambah extra matks,
kannnnn,

then,
bila diberi satu lagi test yang markah memuaskan hati
terus rasaaaa dunia ini ana punya
sedangkann tanpa sedar
tu ujiannn nak uji sejauh mana rasa syukur
and usaha itu akan berterusan kah?

seriously..

salam, jazakallah khair,
uhibbuki fillah


Sunday, November 11, 2012

CHEEKY LIFE SAMBIL BERAMAL

Assalamualaikum wbt,

lama sangatt tak update, sampai dah lupa cara nak menulisssss, ohooo,over!


seriously, a cheeky life of me. degree life takde sepack dan segetir time asasi dulu.
tapi, disebabkan degree mengajar kearah mendewasakan diri, aiceceh
memang kena atur masa wisely lahhh.
kalau tak, assignmnet kemana, tutor kemana,


satu malam, disebabkan taknak ganggu exam week,
nak siapkan juga assignment malam tu jugak, and decide no sleep!
even keesokan hari nak kena siap-siap buat program amal
area-area sempadan thailand
nah-nahhh naik basss,
and breakfast dengan maggi sebab nak cover perut lapar sampai tengah hari
sampai sampai area taman negara perlissss,
ahaaaa!
scan tempat, amik port cantik tepi pokok,terus termuntahhhhh,
i maluuuuuuuuuuuu, hahha! pastu terdengar soksek soksek,
"eh eh budakk tu tak biasa jalan jauhh lettewww, turun bas terus muntah,"

see, kan dah kata maggi takbaik untuk kesihatan, .





tapi, disebabkan program amal gotong-royong tu
area wang keliang*ehh lupaaa sebutan betul
memang dekat sangat dengan sempadan thailand
and abang-abang guider yang sangat-sangattt lah sporting
ehe! andddd apa lagiiiiiiiiiiiii!
ajak-ajak lahhh rounddd pasar yang panjanggg sangattt di thailand
oh ehhh, panjang mana?
kalau sampaiii kehujung jalannya, memang agak-agak berkilometer jugak, :)
like seriously? believe it!



 okayy,me loveeeeeee it even cuaca memang panas sangat-sangatt,

jazakallah khair! :)
uhibbuki fillah.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.