Sunday, September 9, 2012

JUNNY!

Assalamualaikum wbt.

yeaahhaaa!!sebab kelas tak mula lagi, so, FREEDOM!!

percaya tak, sampai satu saat kan, yep, kita, KITA akan terimbau benda lama
so, im ain amalina, and this is my story bout junny aka junaidah, :)


merangkap bekas madu kim hyun joong, personal assistant, ibu , dan 
listener yang memang tak ada pandai nak tunjuk expression muka yang betul and akan mencelah cerita dengan kisah diri sendiri pulak, memang nak cerita masalah sampai ke penamat, sangat jaranglah ^^

bila dah terpisah antara garisan negeri ke negeri, memang masing masing beriak poyo,
bajet tak ingat satu sama lain, bila ada masalah mulalah tercari cari fon, itulah kami , :')


terkenal dengan kegarangannya, hahhhaa, kepada para perawan, take note!
kegarangan bertempat, pada yang lama berkenalan dengan junny,
lama kelamaan akan terimmune dengan sendirinya, :P


kalau nak tahu peribadi sebenar seseorang tu, sila tinggal bersama, yeahhh,
even dah kenal dari form two, tapi serious, bila dah terjadi roommate tanpa sengaja yang dirancang
memang sangat kosong dengan peribadi masing masing
we try to accept each other, kelemahan kelebihan sama dikongsi

kalau ditanya, pernah ker berselisih faham, the answer is YES,
benda tak baik, buat apa dikenang kan, tapi alhamdulillah
Allah SWT permudahkan urusan, even tragedi yang secara kebetulan terjadi
tapi itulah masa nak muhasabah diri masing masing, :')



then, kalau nak diceritakan sangatlah panjang nak describe satu satu,
i learned a lot of things from her, seriouslyyy, :)

jap, okehhhh, sebabkan saya punya hobi lebih ke arah mengedit and menulis
memang, takde sapelah boleh jadi model selain jun untuk gambar gambar, hahhaa!!



tapi, satu jer benda yang tak boleh nak masuk kalau masuk bab study,
paling paling ctu subjek or subjek yang kena main hafal macam bio,
mula lah masing masing nak perkukuhkan tahap penghafalan,
gunalahh segala pancaindera termasuklah suaraaaaaaaaa!

bila dah clash dua suara dalam satu bilik, faham faham lahkan,
memanglah  pernah sebab merajuk sebab terganggu,
lepak bilik orang lain semata mata tak puas hati, childish! hahha


tapi dari satu sudut, yessss, sangat terharu, selalu lah gaduh ala ala kasar
pastu, punyalah kalau bercerita tak ingat dunia
and kalau sedih, buat muka poyo tak nak pujuk
tapi dalam diam diam, serba tahu segala masalah
rahsia or apa sahaja di dalam fon or laptop
bukan lagi rahsia,
seeeeeee, itulah sahabat!


look , how sweet i am! sila jangan terharu nur junaidah bt neadah, ^___^

salam, uhibbuki fillah.












No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.