Sunday, September 9, 2012

WILL!

Assalamualaikum wbt,

Omongan kosong tanpa sebarang tindakan, macam la bercakap dengan angin..
seriouss, peluang datang sekali yeppppp, setujuuuu!!!!



human  response, okayyyyyy, even satu peluang dah terlepas,
still akan ada lagi peluang kan di masa nanti
kehendak mau kuat bebbb
walaupon yang datang bakal tak sama dengan yang sekarang,


WALLLAAAAHHHHHH!!
let's grab it, GRAB IT!

okay, motif guna hlovate, ermmmm, no motif, the best answer, righttttttt ?? :)

motivation untuk bride-to-be pon bolehhhhh, upsss, im 19 okayyyyy,
kahwin mood, not yet! hahhhaa

salam uhibbuki fillah,
jazakallah khair

JUNNY!

Assalamualaikum wbt.

yeaahhaaa!!sebab kelas tak mula lagi, so, FREEDOM!!

percaya tak, sampai satu saat kan, yep, kita, KITA akan terimbau benda lama
so, im ain amalina, and this is my story bout junny aka junaidah, :)


merangkap bekas madu kim hyun joong, personal assistant, ibu , dan 
listener yang memang tak ada pandai nak tunjuk expression muka yang betul and akan mencelah cerita dengan kisah diri sendiri pulak, memang nak cerita masalah sampai ke penamat, sangat jaranglah ^^

bila dah terpisah antara garisan negeri ke negeri, memang masing masing beriak poyo,
bajet tak ingat satu sama lain, bila ada masalah mulalah tercari cari fon, itulah kami , :')


terkenal dengan kegarangannya, hahhhaa, kepada para perawan, take note!
kegarangan bertempat, pada yang lama berkenalan dengan junny,
lama kelamaan akan terimmune dengan sendirinya, :P


kalau nak tahu peribadi sebenar seseorang tu, sila tinggal bersama, yeahhh,
even dah kenal dari form two, tapi serious, bila dah terjadi roommate tanpa sengaja yang dirancang
memang sangat kosong dengan peribadi masing masing
we try to accept each other, kelemahan kelebihan sama dikongsi

kalau ditanya, pernah ker berselisih faham, the answer is YES,
benda tak baik, buat apa dikenang kan, tapi alhamdulillah
Allah SWT permudahkan urusan, even tragedi yang secara kebetulan terjadi
tapi itulah masa nak muhasabah diri masing masing, :')



then, kalau nak diceritakan sangatlah panjang nak describe satu satu,
i learned a lot of things from her, seriouslyyy, :)

jap, okehhhh, sebabkan saya punya hobi lebih ke arah mengedit and menulis
memang, takde sapelah boleh jadi model selain jun untuk gambar gambar, hahhaa!!



tapi, satu jer benda yang tak boleh nak masuk kalau masuk bab study,
paling paling ctu subjek or subjek yang kena main hafal macam bio,
mula lah masing masing nak perkukuhkan tahap penghafalan,
gunalahh segala pancaindera termasuklah suaraaaaaaaaa!

bila dah clash dua suara dalam satu bilik, faham faham lahkan,
memanglah  pernah sebab merajuk sebab terganggu,
lepak bilik orang lain semata mata tak puas hati, childish! hahha


tapi dari satu sudut, yessss, sangat terharu, selalu lah gaduh ala ala kasar
pastu, punyalah kalau bercerita tak ingat dunia
and kalau sedih, buat muka poyo tak nak pujuk
tapi dalam diam diam, serba tahu segala masalah
rahsia or apa sahaja di dalam fon or laptop
bukan lagi rahsia,
seeeeeee, itulah sahabat!


look , how sweet i am! sila jangan terharu nur junaidah bt neadah, ^___^

salam, uhibbuki fillah.












Friday, September 7, 2012

HERE, WE GO ! THE NEW BEGIN

Assalamualaikum wbt,

long time no see ya my blog. alhamdulillah, 8 hours journey reach the end, and now im here
yes, HERE!

Perlis is such a hot place. hot, err. i mean its weather.hahhha.
now, i have a few hours to write this blog. okayy. tipu, just one hour to finish this entry.

oh my awninggg!!, blame to our purple scarf . and nisa the comel specky one with akak yang ada kat tengah

life is not a joke. and yeah, a lot of things, sometimes can hurt me deeply.
and it mixed well. i feel burdened. burdened with people thought. but, it gives me a spirit.
or i called it as booster. capslock BOOSTER!

i know, i have lovely people around me. and when i start to think bout it.
it makes my life easier. during this orientation week , nak cakap lebih lebih pasal study
pon tak boleh lagi. coz, im going to start my lecture next week, doakan yang terbaik. and i will struggle until the end. yeahh, insyaAllah, and to those friends yang nak fly mesir, ireland, and yang dah fly kat US, russia, you are my inspiration and my booster.

so, here we go.  i just love to share bout my crazy gila gila friends here, and one of them is my roomates. OHMYFRIENDSS!! hahhha

the kepoh roommate with kak liaaaaaa, hahhhaa
 
 ARIN the roommate!!

 sleeeeepyyyyy weepyy expression!! hahhaa

muzikal theater , ROH ! awesome senioritaaaa!


LE BOOSTER, GEDDIT! 


salam. uhibbuki fillah,
jazakallah khair, :)
















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.