Monday, July 2, 2012

LAKSA FEEDING!!

Assalamualaikum wbt,


story nie sebab nak appreciate usaha  junny main masak masak laksa,
lepas main masak masak, dia pon ajak orang lain main makan makan,
ehhh, sweet kan junny nie, ehem, :P

penikmat rasa masakan, :))

 mata gua bulat, ko hado?

 eiii, ada gua kisah

 tengok gua jeling, mata gua lagi lawa

 kahkahkah, lawak la main mata mata

tengok, mata gua kuyu, ayu gitu

dah berminggu minggu lama lama lama lama, # tengok berapa kali repeat word 'lama' tu nak tunjuk lamanya.
tapi hari ni baru ada rasa nak menulis,
yang boleh cakap, sedap and boleh la rasa,

junaidah aka junny pembuli budak

tapi, tujuan sebenar, bukan nak main makan makan pon,
tapi sebab rindu roommate lama, haha
sila terharu junny, :P

ala sweet, tak tau nak describe macam mana, XD

tapi, lain dari boleh pertemukan kawan kawan lama, boleh jugak feel macam mak orang,
ramai budak wooooooo,
and memang junny nie seriously garang giler tapi comelllll, hahaha

 ehhhh, suka suki amik gambar gua, mencik mencik

nah,makan buku lima gua

merempit dengan adnin sambil pergi cari kerja part time kosong and amik gambar pasport,
gerak rumah jun, agak agak dah habis rembat makanan and main main dengan budak budak,
pastu gerak balik rumah adnin, sambil komen komen junny masak, hahah





tapi, serious dapat jumpa balik kawan yang sentiasa nak eratkan hubungan,
sangat sweet, sambil share share cerita pasal tempat kerja, pasal masalah isu dunia and remaja,
cakap pasal usrah and program mana yang boleh join,
tak mau borak kosong kan, at least ada isi kan,

salam, uhibbuki fillah,
JZZK.





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.