Monday, June 18, 2012

WAITING FOR THAT DAY

Assalamualaikum,

dah lama giler kot tak menulis, seriously, lama sangat sangat,
akhirnyaaaaaaaaaaaaaa, AHAD TIBA JUA!

WHAT! SUNDAY?

moh nak citer ginie sebenarnya, im working now, and i can rest only on sunday.
tapi yang bestnyer, time nie lah nak appreciate cuti sesungguh sungguhnya, FUH!

kak ira,*terasa paling muda, bila kerja dengan kawan kawan 20 an ke atas, :P

then, petang sabtu lepas jer loceng pasaraya dah bunyi bunyi, terus punch card
and berlari anak-anak pergi round kat bahagian makanan basah or frozen and bawang ada.
sebakan jarang round pasaraya tempat kerja, tempat letak ubi kentang pon taktau,
so, kenalah tanya tanya dengan muka tak malu dekat staff pasaraya tu merangkap kawan sekerja, hehe
im a cashier okay, not a shopaholic, XP

first, cari la lengkuas, tapi terpikir, nak save budget, terus la cepat col umi tanya ada stok lengkuas kat rumah.hahah! dah ada, cili padi pon tanya umi, ada gak. jadi terus jer beli ayam and ubi kentang,
my bad, lupaa wooohhh, nak tanya ada tak ayam kat rumah, kalau tak save duit gaji bulan lepas takyah beli ayam.

anyway, i am busy during the weekdays, tak sempat nak godek godek almari dapur kat rumah, :P

seperti typical women, ehhh, okay okay, remaja laa.. :P
try cuba masak masak, and wallaahhhhhhh, ayam masak lemak cili api tersedia!
FOOD IS SERVED!!

sapa ajar lauk letak dalam pinggan leper!

and, first time kot masak bendalah nie, dengan sedikit bantuan umi,
jarang ehhhh, umi nak bagi masak kat dapur dia, dah habis pujuk baru dapat hari nie, hahah, nie nak bodek lagi nie, XDD

kalau sapa sapa nak resepi, boleh jer email, cecehh, first time masak benda nie dah bajet ada orang nak mintak resepi,
resepi sendiri pon main google kat internet, haha

okay, sekian,
salam, uhibbuki fillah





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.