Sunday, April 8, 2012

YEAAAAYY !!! DAH NEW SEMESTER

Assalamualaikum...


heheh. memandangkan aku baru habis asasi, tipulah.. kalau aku yang baru masuk new sem. sem yang betol-betol first tak masuk lagi. pe kejadahnya aku nak masuk new sem.


ni pasal KAK LOLA. ikutilah perbualan aku dengan kak lola yang hanya hanya realiti dalam angan-angan aku.haha.


ain : hi, kak lola ^____^


kak lola : hi, jugak adik... :)


ain : akak, saya nak wish something dekat akak.


kak lola : nak wish apo kobendenya. tarikh akak diperanakkan oleh mak akak untuk tahun keduapuluh berdasarkan umur akak tak sampai lagi ler adik oiiii.muehehehe.


ain : bukan nak wish yang ituew ler akak.titew nak wish gudluck ajewlew dekat akak shebab akak kannn shemeshter baruew.huhuhu.


kak lola : molek ngat ler tu guna bahasa gedik miang keladi nak wish akak.


ain : HEHE. saya gurau je akak.jangan la akak marah.akak kan baaaaikkkkkkkkk.....


kak lola : haha.wish intan payung diterima.


ain : sukasukasukasuka. ^O^


perbualan tamat.......




yerrr, kawan yang saya nak tag :


dayahMG
wan nurul izzati
mardhiana


p/s : memandangkan ini first time aku join contest.nervous ler pulak bila menulis. -.-"









2 comments:

Lola said...

haha..comey nye awak ain!!! thanks ye join giveaway akak. time kacih sbb wish good luck. i'll try my best dear!! u too, k! :D

Ain Amalina said...

saya memang comel kak lola,ehhh.HEHE -.-"
tak da papelah akak. tiba-tiba rasa nak join.gudlucz akak. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.