Saturday, April 28, 2012

SEMAKIN TUA

Assalamualaikum,

unnie, oppa, amma, dongsaeng, sunbae, harabojie, appa, kimsyungnim, and whatsoever la panggilan bahasa korea yang main sukasuki jer aku eja asal bunyi sama sudah~~ fan running man.

zaman kemudaan

bila imbas balik, dah 19 tahun hidup. kurang muda dah~~ *ayat redha. yerrr. sedar ler. dah banyak pahit manis fasa-fasa hidup. ketawa kuat-kuat, menangis macam dah taknak hidup esok, over ko~~
yes,itu namanya life. orang yang aku kenal ada yang hidup lagi, and ada dah yang pergi mengadap Yang Maha Esa.

masa kecikkecik,teringin la nak sekolah tadika sampai la tua, makan, basuh berak semua orang yang buat.haha. bila sekolah rendah pulak, nak sampai tua pulak kat sana. pastu mula la menggedik tak nak masuk sekolah menengah, taktaktaknak!


 orang kata kalau nak kuatkan imam, selalu ingat mati. masa budak-budak hati bersih suci lagi la kot. boleh kata malam-malam nak tidur, hermmmm, mesti terbayang pasal mati. takut sangat woooo. tapi bila lama-lama. dah banyak kotor hati , dah lupa amalan tu. hampehh tol lerr.

even still contact dengan kawan main kotor time tadika sampai la kat uni, tapi aku tak rasa tu life yang aku nak. ehem, go, find one la amalina!!

p/s: orang dok sibok kecek pasal bersih 3.0, aku dok ngepek sini cakap pasal umur makin tua. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.