Monday, April 16, 2012

BUTTHURT!

Assalamualaikum,


nabihah (pink) , STALKER!


zaman aku muda-muda dulu. seyesly aku suka tulis diary. tapi sejak adik aku suka stalk and baca diary aku tu. aku pon dah berhenti tulis diary pakai tangan. apa barang beb.habis semua rahsia adik aku tau.


dah la aku siap tulis nama orang yang aku admire dalam diary tu. pastu adik aku siap tunjuk-tunjuk diary tu kat umi aku. hampeh punya adik. nasib baik umi aku sporting.hehe.


jadi, sebab tu blog aku ni macam diary aku. kalau aku rasa ada benda nak share.aku share.selalunya aku suka tulis pasal personal. kalau post benda berilmiah tu time aku rajin ke.terbaca something ke. tapi blog aku lebih pada personal la.


better kalau guna gmbar ori dari edit. :)

jadi aku minta maaf, kalau sapa yang tiba-tiba tertekan link blog aku ni. pastu tak jumpa benda berilmiah dalam ni. beb, aku minta maaf. 


life aku tak awesome macam orang lain. cerita pi melancong overseas, letak gambar photoshoot.citer pasal duit nuffnang. tips cinta, tips make up, tips cara pakai shawl.k-pop la. pasal kisah clash and cinta dengan boyfriend and girlfriend.bagitau pasal ilmu-ilmu.


aku orang biasa beb. nak kata aku urban, takdenya aku nak urban. aku duduk pon pantai timur jer. ehhhh, budak pantai timur ada blog. rumah aku pon ada internet beb. aku pon suka baca blog. tak salahkan aku nak ada blog.wehhh. tacing woooo.


housemates and tasnim, :) 

okay, mukaddimah  ^__^


so, i just want to mention here. me love to write. im sorry for any butthurt words or any story written by me. 


Y U NO REGISTER MY DIARY.ORG


kuikuikui, dah register. tapi, i cant decorate or install any gadget or whatsoever decoration in this diary.org website. so, i was like. tak bestttt laaaaaa tulis.background pon hitam je.


masturina yang duck face and kakak yang busy dengan fon. ^_^

Y NO WORDPRESS?


ahak! i dunno.this is my first blog. and me love it and cant leave my blog. pasal followers? oh no! i write untuk sukasuki. kalau ada benda yang berilmiah or any tips baru la rajin nak bagitau. tapi kalau pasal personal, i just write and keep it in my blog diam-diam.


i dont like to share my personal thing in fb. tapi kadang-kadang ada buat jugak. twitter pon.ada jugak tulis. tapi i choose blog.Y? sebab i can write my storyy panjang-panjang.harharhar.kalau ada orang baca and komen. i appreciate it.


rindunya rapid shooting, ahak!

I JUST LOVE TO EXPRESS NOT TO IMPRESS PEOPLE.


okay.salam.uhibbuki fillah.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.