Saturday, February 11, 2012

NOCHE DE AMOR

Assalamualaikum...


dah berminggu lepas and lepas dinner ni.tapi hari ni baru nak update..cenggini la.nak buat macam mana.
sedar tak sedar, dah nak habis asasi dekat uitm PALAM nie.ya Allah, tiba-tiba rasa sekejap sangat.


6 minngu lagi nak final.and tup tup dah habis asasi ni.tup tup hidup ala-ala lepas habis spm dengan berbolan-bolannya cuti. tup tup dah degree.tup tup dah 20...tup tup kerja.. tup tup........................semua bendalah bila dah jadi dewasa.


tapi papepon, setiap fasa hidup tak kisah la dalam perut mak, baby, zaman cute mute sekolah rendah tadika, zaman keganasan and kegilaan  remaja, zaman kematangan and mengexplore di uni or sekolah menengah.masing-masing ada cerita sendiri.


so, if kita rasa one of the phase tu suck sangat-sangat. just put this words in our mind...fasa hidup tu dah berlalu n if you ever wish to return ,  for sure you cant. so,be cool.. ambik pengajaran and pengalaman suck tu lah yang akan mematangkan and menjadikan kita someone new yang lagi tough and kenal erti what is life for.. insyaAllah. :) 


Anda tidak boleh mencipta pengalaman. Anda mesti menghadapinya. - Albert Camus






citer pulak pasal noche de amor, malam kasih sayang kot..mostly gambar-gambar ni cluzmate punya.dan ni lah hasil godekan dari fb kawan-kawan yang upload.sorry godek-godek tak bagitau. kan dah kantoi stalker ..:P

for more pictures, ada dalam blog cluzmate,iqram..banyak gambar cluzmate lelaki.



 THE GLAMS -FREE STYLE

THE GLAMS- AYU STYLE

THE GLAMS- MEN'S STYLE

THE GLAMS- MACHO STYLE

 theme noche de amor blurr yang style pakai handphone

 atiqah & bella- lawa style


 fokus syasya(sebelah kiri) arabian style yang lawa


ada yang kata dinner ni best and ada yang kata boring.depend atas diri masing-masing.


tapi bila dah nak sampai part nak balik, memang mata masing-masing dah nak terkatup dah..haihhh.sampai pon lewat jugak.atototo.

lily yg bersifat keibuan.. :')

dewan yang style...



 normi and wada yang style!

ehhh,, ada mira yang style (housemate)

salam.uhibbuki fillah.

p/s: ada kawan yang tanya asal jadi emcee tak bagitau.minta maaf. even housemate pon baru tau malam sebelum tu. seriously tak ada niat tak nak bagitau.sebab petang sabtu sehari before dinner baru diconfirmkan sma. and baru lah pulun buat skrip dengan ajk sekretariat and rehearsal.benda yang tak confirm ni susah sikit kalau nak dibagitau.alhamdulilllah all is well walaupon selsema dua tiga hari sebelum majlis tu. ^^





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.