Thursday, February 16, 2012

NICE VIEW : UiTM PUNCAK ALAM

Assalamualaikum...


pemandangan dari tangga tersorok bangunan bilik lecturer

ohooooiii, tinggal lebih kurang 6 atau 7 minngu dekat sini. yep. Uitm Puncak Alam.serious?
yep, rasa macam tak percaya... still ingat lagi first time datang sini.tercengang macam orang baru pergi US.. :p


candid dari dkf 10, sambil tunggu masa bel

first time rasa macam masuk satu uni yang lawa-lawa-lawa sangat-sangat oohh.maybe sebab tak banyak expose denga uni lain kot.sebab antara uni yang pernah melawat macam UIA, UMT, and UITM Machang. and ada satu lagi uni yang tak ingat nama....


gambar tak ingat ambil sudut mana : kolej rafflesia

'apartment' aka rumah dekat palam.sangat okay.first time masuk ada feeling macam rumah flat ada.rumah sewa pon ada.macam-macam feeling ler senang cerita. housemates serious.sangat-sangat la lawak-baik hati-penyabar-pandai-suka TROLL tetamu yang datang. haha.dah ramai kot jadi mangsa bila masuk rumah.kesian kesian.hanya housemates yang memahami housemates. :P


rooftop yang tak berapa tinggi 
time practise bagi bunga pada madam lizana sambil nyanyi my love :o

and, roommate aka nur junaidah.kawan baik time dari form one dekat smk tengku mahmud, terengganu. and form 4 and form 5 terpisah jap sebab terpaksa pindah sekolah. and tak sanga jumpa balik kat sini.sarah pun.tapi dek terlambat seminit dua.terpaksa pindah rumah tingkat atas.atas-atas pon.naik satu tangga.dah sampai.heee.*sebenarnya memang dah plan nak tinggal sebilik tapi tak sangka pulak dapat cuma sarah je ltak dapat^^

candid dari bilik TEC (dari kiri) : aina, syaahidah and munirah

bila dah nak habis sem. baru terfikir. ya Allah.banyak sangat benda baik yang ada dekat palam ni.dengan cluzmate yang sangat sempoi-lawak-baik hati-penyabar-pandai.


background berdekatan bangunan lab. *abaikan tong sampah

satu hari nanti.memang akan tersangat rindukan cluzmates and housemates yang ada dekat asasi nie.memang akan tersangat rindukan.harap akan ada satu reunion E1 AWESOME and dapat hangout dengan housemates yang masing-masing duduk di hujung dunia.masing-masing semua tinggal jauh-jauh.


housemates dari kiri : dayah (joy), amalina, nurul, wahi

sebab apa nama E1 AWESOME nama grup tu.sebab memang semua orang dalam grup tu ohsem! amin. insyaAllah.siapa pencipta group tu.biarlah rahsia and saya je yang tau siapa yang buat group tu and lepas tu main add semua orang jadi admin.hoho.


ehhh. ada nurul

dah-dah.lepas nie.ada speaking test.semalam sambil bincang pasal speaking test menyempat lagi cerita pasal kes-kes buang bayi and pasal isu kahwin awal, isu lesbian and gay dalam kalangan student di sekolah sama jenis, plastic surgery, time management.and cerita-cerita yang tak boleh disebutkan di sini...
ehhhhhh.sebab ada relate dengan tajuk dumping baby, social issue and tajuk-tajuk bel yang lain.tu jer.:))


salam.uhibbuki fillah.

3 comments:

edayahzaid said...

wooo housemates yg suke TROLL tetamu ye. haha kantoi la weh.

btw, apehal name aq dayah (joy) ? dayah dah la weh. Joy tu.. eksklusif. haha

Anonymous said...

harap ade reunion E1 AWESOME ek? insyaallah :)

ainSH said...

dayah : JOY pon bolehhhh. hehe.dayah kat nama blog ko sudah..^^

anony: tersangat menunggu.tpi tunggu masing-masing dah besar.baru best..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.