Friday, June 24, 2011

KECUAKAN MELANDA

Assalamualaikum...


cuak yang teramat sangat-sangat... presentation BEL.
over confident kot aku nie. aku memang terasa cuak giler kalau terover confident.
aku plan awal-awal aku nak present dalam bahasa yang paling lembut, sopan and ayu.


TUP, TUP,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
time nak buat opening untuk presentation tu, aku memang dah siap plan nak cakap pasal satu quote nie




dan................................ AKHIRNYA. tu dia... tudia... dah keluar dah suara nyaring dia. aku terover kan volume suara. sory sangat kawan-kawan yang terpaksa mendengar presentation yang aku rasa memang paling buruk aku pernah buat. dengan bercakapnya laju giler. explain entah ape-ape.


CUAK!!!!!!!!!


positive thinking.... :)
aku dah buat yang terbaik. next time controlkan ko punya volume suara.
jangan terover laju time cakap depan public.

ni lah kesan sebab latihan sampai tengah malam kat maktab dulu.bahas la, forumlah.apelah. amik ko.... energy yang tersimpan dalam kotak suara habis semua dah keluar time presentation hari nie. dah la aku memang dah kena train dengan suara kuat dari sekolah rendah lagi. sebab masuk sajak punya pasal lah nie....

p/s : controlkan gaya persembahan di depan public. buat simple tapi menarik....

aku macam tu ke..??

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.