Wednesday, June 29, 2011

IM TOTALLY IN LOVE

Assalamualaikum...


IM TOTALLY IN LOVE WITH UITM PUNCAK ALAM.


sekadar luahan hati and perasaan. aku rasa  life aku di puncak alam ni lagi baik dari kehidupan aku yang dulu-dulu sewaktu zaman muda. sekarang matang oke....sebab walaupon aku rasa life dekat sini agak buzy and tersangat sikitnya homework aku and lab report, tutorial di sini. tapi aku suka life dekat sini.


roomate aku and housemate aku yang tersangat SEMPOI and BAIK HATI, COMEL... and classmates aku yang aku rasa tersangat menyenangkan... yeah. aku tak nafikan classmates aku semua bijak. and banyak daripada diaorang berasal dari sekolah yang berstandard tinggi. macam MRSM, SBP and banyak lagi sekolah-sekolah yang aku agak familiar dengan nama sekolah diaorang. maknanya sekolah diaorang antara yang top di malaysia or di negeri tempat tinggal aku, Terengganu.. wow! tu jer yang aku boleh cakap. housemate aku pon semua dari sekolah gempak-gempak... imtiaz, maahad, MRSM, sekolah harian berprestasi tinggi.... aku apa jer. sekolah pon dekat pengkalan jer.... tu pon sekolah yang macam zaman purba... 


so sweet.... aku suka UITM PUNCAK ALAM.....
oh yer,entry aku agak pendek... sebab, kesibukan melanda. oke. bye korang. aku nak siapkan tutorial fizik yang aku kena submit esok. 


FIZIK SENANG
FIZIK BEST
FIZIK GEMPAK
FIZIK MUDAH
FIZIK TERSANGAT  MUDAH



BIO SENANG
BIO BEST
BIO GEMPAK
BIO MUDAH
BIO TERSANGAT MUDAH





KIMIA SENANG
KIMIA BEST
KIMIA GEMPAK
KIMIA MUDAH
KIMIA TERSANGAT MUDAH

MATH SENANG
MATH BEST
MATH GEMPAK
MATH MUDAH
MATH TERSANGAT MUDAH



terimalah puisi motivasi ciptaan terbaru daripada ainSH.... hik.


terasa mudah kan apa yang korang belajar bila korang selalu sebut semua benda sebagai satu benda yang mudah. ni kawan aku punya ayat yang dia ambil dari sorang jutawan punya ayat.. amik. terbelit bebenor ayat aku...






oke korang.bye....
salam.




2 comments:

edayahzaid said...

ala comeynye :)

ainSH said...

aicecehhh.. asal ada gambar dy terus comel kan..haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.