Saturday, May 7, 2011

KALAU KORANG TAK SIAP ASSIGNMENT, INI PENYELESAIANNYA

Assalamualaikum.


aishh, tak masuk uni dah siap buat back up plan macam mana kalau tak siap assignment.
nie aku jumpa satu cara yang agak bijak. in case lah kalau korang tak siap. tapi make sure siap tau.


and jangan salah kan aku kalau taktik nie kantoi dengan lect korang. aku tak pernah cuba lagi.. aku juz tunjuk jer. mana tau time tu korang terdesak nak mati. ini caranya. tapi untuk assignment yang kena hantar pakai emel jer. yang pakai tangan. sori,, tak dapat den nak nolong..












again, jangan salahkan aku kalau benda nie kantoi,, sebab ape aku bagi benda nie. aku paham.kadang-kadang aku pon macam tu. terdesak sangat sebab hal kecemasan. sampai tak sempat nak buat. nie main-main jer.


*yer, korang boleh usya link http://munsyi.tumblr.com/ , sebab tumblr dia agak cantik and  syahdu. suka tengok.


bye2 korang. wassalam.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.