Wednesday, April 27, 2011

YEAHH..!! TERBUKTI SUDAH KEUNGGULAN SEORANG DRIVER

Assalamualaikum.....


*wahhh!!!!...mana mau letak sticker P. mana mau letak..


oke..over. tak delah.tengah excited baru dapat lesen P... alhamdulillah
perjuangan selama dua bulan menghadiri kelas drivin' tiap-tiap pagi and membanjirkan IM serta membajetkan diri sebagai  driver terunggul  BERBALOI jugak....


hepinya saya.....


trimas kepada kawan-kawan yang sudi bagi support suruh drift bagai semua tu...
tak,tak adelah.... thanz banyak-banyak atas tips korang untuk menghilangkan darah gemuruh...




terima kasih korang....


antara SIFU-SIFU yang banyak bagi nasihat and tips pasal drive nie...


sifu comel : jun @ nur junaidah


sifu comel 2 : che lah @ adilah athirah


sifu yang lupa pakai seat-belt : madi @mardhiana razali


sifu yang tak ada lesen : zati @ w.nurul izzati


sifu yang baik hati : adnin @ adnin azman


sifu yang HOT : jieda @ jieda gibson


sifu yang dah bosan bawak kereta : amir irfan


sifu yang gelak pasal hujan di IM : faiz rafiuddin




and,semua sifu-sifu yang tak bertauliah yang banyak bagi support and semangat.... 
tapi KETUA SEGALA SIFU semestinya CIKGU MALIKI....... and CIKGU SARIF..




senyum.... X)


tapi apa pon..sekarang nie dalam otak,dah macam tempat imagine nak pergi and nak drive sdri.LOL.
oke... so,korang nak pergi jalan-jalan tak..
meh nak jadi driver...


dah-dah..kesian korang kena baca entry tak berfaedah nie. sekarang nie tengah mencari info untuk buat satu entry yang bermanfaat...heee. tunggu je.




SELAMAT TINGGAL IM......


oke korang..bye2. =)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.