Monday, April 11, 2011

GADIS COMEL DAH BERTUDUNG,,,,

Assalamualaikum....

dah lama tak buat entry baru,,tau tak korang..
betapa susahnya nak menaip tanpa guna short form,,uhh!!

takpe.. i'll try my best tak mahu guna singkatan pon untuk entry nie
kalau ada,,harap tegur,,*kasi bold sikit sama itu perkataan

Alkisahnya macam nie,,dulu gadis nie dia free hair
tapi tak tau la..sejak menjak nie
dia  kata nk berhijrah..
and aku pon tanya,,,asal dia nk berubah,,,ape yang dia jawab..

"kak nona kan nak amik gambar,,,sebb tu adik pkai tudung..."HAHA


pose maut 

senyuman tak ikhlas,,,,,

ala,,pose cute ye,,,,,,* xcute pon

amin,,,,,gadis nie memang comel

peace,,,,,oke,,cute2

tengoklah perubahan gadis nie,,
betollah orang kata gadis yang bertudung akan nampak lagi comel dan misteri..
salah satu bahagian aurat pon dah selamat...

tapi,,,aku ada je kawan free hair,,dalam berkawan aku tak memilih sangat
tu juz pendapat dari seseorang yang steady macam aku,,EHEM

aku suka sangat bila dengar kisah member aku yang berhijrah kearah kebaikan...
seriously,,aku sangat2 respect orang yg berubah kearah kebaikan dan dy ikhlas..
tapi susah pulak nak tau orang ikhlas tak..
nati aku bagi pendapat aku pasal keikhlasan nie...


GADIS AKAN NAMPAK LAGI COMEL BILA BERTUDUNG..(MR K)


2 comments:

adninazman said...

keikhlasan bila dia lakukan tanpa sebarang paksaan dan perlulah dia istiqamah..bukan sekadar untuk mendapat pandangan manusia semata-mata. dia akan mengharapkan keredhaan Allah lebih dari segalanya...bersamalah kita medoakan agar diperteguhkan iman ini...amin~

ainamalinaSH said...

@adnin : yep, hehe. tu lah pasal.sekarg nie pon nak menjinakkan dia dengan pemakaian muslimah. barulah sejuk mata memandang. walaupon saya sendiri pon mula pakai tudung betul2 time darjah empat. tapi still on off kalau lepak kat kwasan luar rumah..... pkai yg betul2 bila naik form 1 and jiran dah tinggal kat tepi rumah. dah la rmai manusia bernama LELAKI kat sebelah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.